راههای افزایش سئو سایت وردپرس
763 بازدید بازدید
سلام. امروز یکی از مفیدترین ابزارهایی که تا به حال به رایگان در اختیار وب مستران قرار گرفته را معرفی کنیم. امروز آموزش performance در سرچ کنسول گوگل جدید را خواهیم داشت. در واقع performance گزارشی بی نظیر از سایت در اختیار شما قرار می دهد.
قبلا یکی از بخش های search console جدید را با هم مرور کرده بودیم. ابزار URL Inspection . حال بخش بعد را مرور می کنیم. performance در سرچ کنسول گوگل جدید، گزارشات جالبی در مورد سایتتان به شما می دهد. البته این گزارش ها نتایجی هست که در گوگل وجود دارد. و در جایی بجز همین بخش به آن دسترسی ندارید. مواردی مثل اینکه مخاطبان سایت شما از کجا وارد شده اند. میانگین رتبه شما در نتایج جستجو گوگل، نرخ کلیک سایت، و هر ویژگی خاصی که مرتبط با نتایج جستجو شماست.
در اولین مرحله که وارد بخش performance می شوید، به صورت پیشفرض، بازه زمانی سه ماهه و جستجوهای وب گوگل را در نظر می گیرد. برای شروع آمارگیری، از دسته بندی هایی مثل query، page، country و … استفاده می کنیم. این گروه بندی ها به شما کمک می کند، از هر بخشی از سایت که مدنظرماست دیتا استخراج کنیم. برای یادگیری سریعتر پیشنهاد میکنم از لینک بالا سرچ کنسولتان را باز کنید و مراحل را انجام دهید. توضیحات نمودار ها و جداول را اینجا با هم مرور می کنیم.
به عنوان مثال، من میخواهم بدانم، یک صفحه مشخص ازسایتم، از نظر گوگل چطور است؟ چه جایگاهی در نتایج جستجو دارد؟ کاربران با چه کلمه کلیدی وارد آن شده اند و … . با این درخواست باید از دسته بندی Page استفاده کنم. پس با کلیک روی new سپس page را انتخاب می کنم.
اینجا باید آدرس صفحه ای مدنظر است را وارد کنم. و جستجو را انجام دهم. اینجا یک نکته حائز اهمیت است. امکان مقایسه بین دو صفحه امکان پذیر است. یعنی اطلاعات دو صفحه، دو محصول و … را می توانیم مقایسه کنیم.
خروجی این درخواست ما از گوگل(که پیرامون یک صفحه از سایت است)، به شکل زیر برای شما به نمایش در می آید. البته برای شلوغ نشدن نمودار، فقط روی گزینه impression کلیک کردم.
همانطور که مشاهده می کنید، شما می توانید جایگاه این صفحه را در گوگل در مدت زمان سه ماهه ببینید. این بازه زمانی کاملا قابل تغییر به تاریخی است که شما تمایل داشته باشید.
با کلیک روی عبارت Date در همان ابتدای performance می توانید تغییر دهید. و حتی در تاریخ های مختلف مقایسه کنید. در اینجا تصویری از بازه های زمانی که تعریف شده آورده ایم. با استفاده از گزینه custom میتوانید هر رنج تاریخی که بخواهید را اینجا تعریف کنید.
سایت شما در چه حوزه ای فعالیت می کند؟ دوست دارید کاربران اینترنت شما را با چه کلمه ی کلیدی پیدا کنند؟ برای این که این ها را بفهمیم، performance به ما کمک می کند. دوباره به ابتدای صفحه performance برگردیم. با زدن دکمه new، این بار Query را انتخاب می کنیم. و کلمه کلیدی که دلخواه ماست را می زنیم. اینجا می فهمیم که در گوگل چند مرده حلاج بوده ایم.
و حالا خروجی که به ما میدهد،
در کنار این اطلاعات، در جدول، سربرگ page می توانید ببینید که کاربران گوگل با این کوئری و کلمه کلیدی، به کدام صفحات سایت شما آمده اند. این اطلاعات، از بی بدیل ترین دیتاهایی هستند که گوگل در اختیارتان قرار می دهد. اطلاعات رایگانی که جای دیگری به آن دسترسی ندارید.
در کنار مسائلی که به آن اشاره شد، می توانید جستجو را به صورت ترکیبی هم انجام دهید. یعنی کوئری را در کنار پیج قرار دهید. یا کشور را در کنار کوئری. امیدوارم این مقاله برای بهبود آنالیز سایت شما کمکی هر چند کوچک بکند. منتظر نظرتان ارزشمند شما هستیم.
با آرزوی پیروزی و موفقیت برای همه کسانی که در تلاش برای بهبود زندگی خود و دیگران هستند.
دیدگاه خود را ارسال نمایید